Loading...

Collective team trade doo

Distribucija duboko smrznutih proizvoda širom Srbije

Pozovite nas

Distribucija
smrznutih proizvoda

Distribuiramo smrznute proizvode prema porudžbinama kupaca na najbezbedniji i najbrži način. Za prevoz robe koristimo 180 specijalizovanih, modernih i savremeno opremljenih vozila (hladnjača) iz sopstvenog voznog parka. Collective team trade distribuira smrznuto voće, smrznuto povrće, smrznuto meso, smrznutu ribu, smrznuto pecivo. Distribucija smrznutih proizvoda je ključna stvar za svaki trgovinski lanac.

Hladnjača

Otkrijte
našu priču

Colective time trade je potpuno nova kompanija pokrenuta u novembru 2016. godine. Primetili smo jaz u distribuciji i logističkom poslovanju u Srbiji koji nam je pružio dobar početak. Sa više od 10 godina iskustva u trgovanju poslovnim putevima i dobrim poznavanjem potreba tržišta u prvoj godini postajemo čvrst partner mnogim trgovačkim kompanijama.

Kompanija se bavi distribucijom i logistikom u hladnom lancu - duboko smrznutih proizvoda kao što je meso, riba, voće, povrće, pecivo, mesni proizvodi. Pružamo sve usluge, od uvoza, carinjenja, lagerovanja, komisioniranja i razvoza na adresu kupca, na teritoriji cele Republike Srbije. Posedujemo sopstvenu službu za dostavu i vozni park sa specijalnim vozilima (hladnjače), kojima vršimo isporuku smrznutih proizvoda prema porudžbinama kupaca. Iskusan i visokoobrazovan tim garantuje najviši kvalitet usluge od preuzimanja do dostave smrznute robe.

Reference
distribucija u hladnom lancu
distribucija u hladnom lancu