Loading...

Collective team trade doo

Logistika duboko smrznutih proizvoda širom Srbije

Pozovite nas

Logistika
u hladnom lancu

Collective team trade ima dugogodišnje iskustvo u pružanju svih vrsta logističkih usluga klijentima. Logistika obuhvata uvoz, carinjenje, lagerovanje, komisioniranje i distribuciju robe. U logistiku spadaju planiranje, nabavka, interna logistika za proizvode, skladištenje, isporuka i distribucija smrznute robe.

Hladnjača

Otkrijte
našu priču

Collective team trade je potpuno nova kompanija pokrenuta u novembru 2016. godine. Primetili smo jaz u distribuciji i logističkom poslovanju u Srbiji koji nam je pružio dobar početak. Sa više od 10 godina iskustva u trgovanju poslovnim putevima i dobrim poznavanjem potreba tržišta u prvoj godini postajemo čvrst partner mnogim trgovačkim kompanijama.

Kompanija se bavi distribucijom i logistikom u hladnom lancu - duboko smrznutih proizvoda kao što je meso, riba, voće, povrće, pecivo, mesni proizvodi. Pružamo sve usluge, od uvoza, carinjenja, lagerovanja, komisioniranja i razvoza na adresu kupca, na teritoriji cele Republike Srbije. Posedujemo sopstvenu službu za dostavu i vozni park sa specijalnim vozilima (hladnjače), kojima vršimo isporuku smrznutih proizvoda prema porudžbinama kupaca. Iskusan i visokoobrazovan tim garantuje najviši kvalitet usluge od preuzimanja do dostave smrznute robe.

Reference
logistika u hladnom lancu
logistika u hladnom lancu