Loading...

Collective team trade doo

Skladištenje duboko smrznutih proizvoda širom Srbije

Pozovite nas

Skladištenje
smrznutih proizvoda

Posedujemo sopstvene komore sa različitim temperaturnim režimima za skladištenje smrznute robe, skladištenje voća i povrća, skladištenje peciva, skladištenje pomfrita i mesa. Kapacitet skladišnog prostora iznosi preko 1000 kvadratnih metara. Savremenost tehnologija koje koristimo obezbeđuju pouzdanost i efikasnost. Takođe pružamo usluge komisioniranja robe.

Naš skladišni prostor - hladnjača, koja se nalazi na odličnoj lokaciji, na raspolaganju vam je za skladištenje najraznovrsnijeg asortimana smrznutih proizvoda, kao što su pomfrit, pecivo, voće, povrće, meso...

Hladnjača

Otkrijte
našu priču

Collective team trade je potpuno nova kompanija pokrenuta u novembru 2016. godine. Primetili smo jaz u distribuciji i logističkom poslovanju u Srbiji koji nam je pružio dobar početak. Sa više od 10 godina iskustva u trgovanju poslovnim putevima i dobrim poznavanjem potreba tržišta u prvoj godini postajemo čvrst partner mnogim trgovačkim kompanijama.

Kompanija se bavi distribucijom i logistikom u hladnom lancu - duboko smrznutih proizvoda kao što je meso, riba, voće, povrće, pecivo, mesni proizvodi. Pružamo sve usluge, od uvoza, carinjenja, lagerovanja, komisioniranja i razvoza na adresu kupca, na teritoriji cele Republike Srbije. Posedujemo sopstvenu službu za dostavu i vozni park sa specijalnim vozilima (hladnjače), kojima vršimo isporuku smrznutih proizvoda prema porudžbinama kupaca. Iskusan i visokoobrazovan tim garantuje najviši kvalitet usluge od preuzimanja do dostave smrznute robe.

Reference
Skladistenje u hladnom lancu
Skladistenje u hladnom lancu