Loading...

Collective team trade doo

Tržište duboko smrznutih proizvoda širom Srbije

Pozovite nas

Tržište
distribucije

Posedujemo sopstvenu službu za dostavu i vozni park sa specijalnm vozilima (hladnjače), kojima vršimo isporuku naših proizvoda prema porudžbinama kupaca na celoj teritoriji Srbije.

Otkrijte
našu priču

Collective team trade je potpuno nova kompanija pokrenuta u novembru 2016. godine. Primetili smo jaz u distribuciji i logističkom poslovanju u Srbiji koji nam je pružio dobar početak. Sa više od 10 godina iskustva u trgovanju poslovnim putevima i dobrim poznavanjem potreba tržišta u prvoj godini postajemo čvrst partner mnogim trgovačkim kompanijama.

Kompanija se bavi distribucijom i logistikom u hladnom lancu - duboko smrznutih proizvoda kao što je meso, riba, voće, povrće, pecivo, mesni proizvodi. Pružamo sve usluge, od uvoza, carinjenja, lagerovanja, komisioniranja i razvoza na adresu kupca, na teritoriji cele Republike Srbije. Posedujemo sopstvenu službu za dostavu i vozni park sa specijalnim vozilima (hladnjače), kojima vršimo isporuku smrznutih proizvoda prema porudžbinama kupaca. Iskusan i visokoobrazovan tim garantuje najviši kvalitet usluge od preuzimanja do dostave smrznute robe.

Reference
distribucija u hladnom lancu
distribucija u hladnom lancu